SME
Piatok, 19. júl, 2019 | Meniny má Dušana

Načítavam, moment...
Momentálne nie ste prihlásený

Mozog podľahne panike a začne hasiť. Čo sa deje po zjedení štipľavého jedla? (Späť na článok)

Pridajte priamu reakciu k článku


Hodnoť:   mínus indicator plus

zmrzlina

nie je dobry napad. sice chlad ucinok vyrazne zmierni, ale po zahriati zmrzliny nastupi ucinok znovu a posobi este silnejsie ako predtym - ako keby si clovek dal dalsiu porciu.
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

Kapsaicín

Článok vyznieva trochu negatívne. Možno by ho bolo vhodné doplniť aj priaznivé účinky na telo, prípadne spomenúť jeho dezinfekčné účinky v ázijskej kuchyni, ktorá sa realizuje v pomerne horúcej klíme a použitím papričiek sa v minulosti bránilo bakteriologickému a kvasnému znehodnoteniu jedla pri jeho príprave.
 


Prihláste sa

(?)
 


Ďalšie možnosti
Zoznam diskusií

Registrácia
Zabudnuté heslo
Kódex diskutujúceho

Najčítanejšie na SME Primár