SME

Príležitosť pre každého na tvorivé nápady

Spoločnosť Electrolux, ktorá zastrešuje aj značku Zanussi, v spolupráci so Slovenským centrom dizajnu vyhlasuje verejnú súťaž Zanussi dizajn v treťom tisícročí. Súťaž, ktorá trvá od 2. apríla do 30. augusta 2001, je zameraná na vznik dizajnovej štúdie ...

Spoločnosť Electrolux, ktorá zastrešuje aj značku Zanussi, v spolupráci so Slovenským centrom dizajnu vyhlasuje verejnú súťaž Zanussi dizajn v treťom tisícročí. Súťaž, ktorá trvá od 2. apríla do 30. augusta 2001, je zameraná na vznik dizajnovej štúdie domáceho spotrebiča a cieľom súťaže je dať príležitosť mladým dizajnérom, študentom a všetkým tvorivým ľuďom prejaviť svoj talent. Hlavnou cenou pre víťaza bude stáž v Centre priemyselného dizajnu Zanussi v Taliansku, v krajine, ktorej obyvatelia sú známi svojím vzťahom ku kráse a estetike.

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

SkryťVypnúť reklamu

Takýmito výsledkami netradičného dizajnu a technických inovácií sú okrem aj u nás známej chladničky OZ v tvare vajíčka (slovenskej verejnosti ju pred dvoma rokmi predstavil jej tvorca a dizajnér svetového mena Roberto Pezzeta) aj práčka Zanussi IZ s nakloneným bubnom a iné unikátne spotrebiče. Prihlášky do súťaže a súťažné podmienky záujemcovia získajú na dokumentačnom oddelení Slovenského centra dizajnu (Jakubovo nám. 12, Bratislava), alebo v agentúre Interel (Kladnianska 12, Bratislava). Výsledky súťaže zverejnia na tlačovej konferencii v Bratislave pred otvorením výstavy a na internetovej stránke Slovenského centra dizajnu.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie na SME Primár

Komerčné články

  1. Čo bude toto leto in?
  2. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  3. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  4. Kam smerujú peniaze bohatých?
  5. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  6. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  7. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  8. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad
  1. Čo bude toto leto in?
  2. Najkrajšie letné túry, cyklotrasy, jazerá a pamiatky v Rakúsku
  3. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  4. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  5. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum
  6. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  7. Kam smerujú peniaze bohatých?
  8. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  1. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie 8 424
  2. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je 8 115
  3. V Japonsku vlaky meškajú len vo filmoch. Aj jedlo má pravidlá 6 173
  4. Kam smerujú peniaze bohatých? 3 784
  5. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad 3 449
  6. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum 3 152
  7. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú 2 899
  8. Viete správne založiť oheň? Podľa kachliara to robíte zle 2 196
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťZatvoriť reklamu