SME
Štvrtok, 17. jún, 2021 | Meniny má AdolfKrížovkyKrížovky

Gastroenterologická poradňa

 

Poradňa aktuálne nefunguje.

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Tomáš Koller, PhD.

MUDr. Tomáš Koller, PhD.

  • V roku 1998 absolvoval štúdium na Lekárskej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave, v roku 2001 získal atestáciu I. stupňa v odbore Vnútorné lekárstvo, v roku 2004 absolvoval špecializačnú skúšku v odbore Gastroenterológia, absolvoval ročný pobyt na Univerzite P. a M. Curie v Paríži, kde získal špecializačný diplom v odbore Gastroenterológia a hepatológia.
  • V roku 2008 obhájil dizertačnú prácu na tému „Poškodenie pečene pri metabolickom syndróme" a získal titul PhD.
  • V roku 2009 absolvoval špecializačnú skúšku v odbore Hepatológia a získal certifikát z abdominálnej ultrasonografie dospelých.
  • V rokoch 1998 - 2002 pôsobil na Gastroenterologickej klinike SZU v Nemocnici sv. Cyrila a Metoda v Bratislave ako sekundárny lekár a internista. V rokoch 2002 - 2003 pôsobil na II. internej klinike LFUK a FNsP v bratislavskej Fakultnej nemocnici na Mickiewicovej ulici. Od roku 2003 do roku 2004 pôsobil na Oddelení hepatogastroenterológie v Nemocnici Saint Antoine v Paríži. V rokoch 2004 - 2005 pôsobil ako internista a gastroenterológ v bratislavskej Fakultnej nemocnici na Mickiewicovej ulici. Od februára 2005 pôsobí na V. internej klinike LFUK a FNsP Bratislava na Ružinovskej ulici ako gastroenterológ, hepatológ, internista.

Najčítanejšie na SME Primár

Inzercia - Tlačové správy

  1. Rady nad zlato: Naučte sa pripraviť dezerty ako z cukrárne
  2. Blíži sa leto a s ním aj zvýšené utrácanie peňazí našimi deťmi
  3. Crème de la crème po slovensky
  4. Je lepšie zobrať si rozkladateľný obal alebo vytriediť plastový?
  5. Dream job pre programátorov: Silicon Valley na Slovensku
  6. Po Slovensku na motorke
  7. Jablone prinesú ovocie v podobe komfortného bývania
  8. Stačí mi elektromobil? Pozreli sme sa, ako je to s dojazdom
  9. Viete, čo jete, keď si kupujete pečivo dopečené v predajni?
  10. Desať hotelov v destináciách, ktoré sú toto leto favoritmi
  1. Zázračná škola so zelenou strechou
  2. Čučoriedky - dokážu ochrániť váš zrak?
  3. Crème de la crème po slovensky
  4. Rady nad zlato: Naučte sa pripraviť dezerty ako z cukrárne
  5. Je lepšie zobrať si rozkladateľný obal alebo vytriediť plastový?
  6. Blíži sa leto a s ním aj zvýšené utrácanie peňazí našimi deťmi
  7. 100% ovocné šťavy pod lupou – Prečo sa ich oplatí konzumovať?
  8. Dream job pre programátorov: Silicon Valley na Slovensku
  9. Začíname prikrmovať: Ako vybrať detskú ovocnú výživu?
  10. Arónia: Spoznajte jej zázračné účinky na zdravie, chutné recepty
  1. Viete, čo jete, keď si kupujete pečivo dopečené v predajni? 26 211
  2. Desať hotelov v destináciách, ktoré sú toto leto favoritmi 13 346
  3. Sme vodná veľmoc a napriek tomu vody dovážame 11 535
  4. Málokto im verí. Prekvapia Slováci na futbalovom EURO 2020? 11 426
  5. Stačí mi elektromobil? Pozreli sme sa, ako je to s dojazdom 11 306
  6. Ako sa z nenásytných Bödörovcov stal symbol oligarchie 7 354
  7. P. Lednický: Koronavírus tu už zostane, musíme si na to zvyknúť 6 110
  8. Po Slovensku na motorke 5 587
  9. Developer Slnečníc postaví bývanie pri lese. S bazénom aj fitkom 5 125
  10. Obľubovali ste termínované vklady? Spoznajte alternatívy 4 702