Tieto závery vznikli iba z krátkodobých pozorovaní, dlhodobý účinok stravy s minimálnym obsahom cukrov nebol známy.
Kardiologička Sara Seidelmannová sa preto v novom výskume rozhodla preskúmať, ako ovplyvní nízky príjem cukrov riziko predčasného úmrtia.
Zároveň sledovala, ako na telo účinkuje zvýšený príjem bielkovín alebo tukov, ktoré majú v nízkosacharidových diétach nahrádzať cukor.
Práve ste prekročili povolený počet zariadení
Váše aktívne predplatné umožňuje prístup k zamknutému obsahu iba obmedzenému počtu prehliadačov.
Aby ste mohli pokračovať v čítaní článku na tomto zariadení/prehliadači, upravte si, prosím, zoznam zaregistrovaných zariadení v nastaveniach vášho profilu.
Odomknite článok za pár sekúnd cez SMS predplatné za 5 € každý mesiac.
Pošlite SMS s textom G5GE6 na číslo 8787.
Pošlite SMS s textom H5GE6 na číslo 8787.